Túrós csusza – újragondolva
Hozzávalók
A "tésztához"
Az "öntethez"
Elkészítés
-
Reszeld le a sajtot
-
A tojásokkal botmixerrel pépesítsd!
-
Ízlésnek és felhasználásnak megfelelő vastagságban kend rá a sütőpapírra, majd 15 percre tedd 180 fokos előremelegített sütőbe!
-
Ha kész vedd ki!
-
Hagyd hűlni pár percet!
-
Kockázd fel!
-
Keverd össze a túrót 2-3 evőkanál tejföllel és a kisült szalonnakockák 2/3-ad részét, majd ezt keverd össze a "tésztával"-
-
Tedd a tetejére a másik 2-3 evőkanál tejfölt!
-
Öntsd rá a maradék szalonnát a zsírjával együtt a tetejére és süsd 200 fokon 20 percet!
-
Ha kivetted várj vele egy-két percet!
-
...és tálald! Jó étvágyat!
Táplálkozási adatok
- Mennyiség adagonként
- Kalóriák 575kcal
- % Napi érték*
- Összes szénhidrát 4g2%
- Cukrok 4g
- Fehérje 40g80%
* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.