Opciók nyomtatása
Címsor
Recipe Content
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Húsleves vegyes húsból
Kötelező vasárnapi fogás :)
Kategóriák
Leves
Idő
Elkészítéső idő: 25 25 mins
Főzési idő: 180 180 mins
Teljes Idő: 3 óra 25 perc
Adag
25
Leírás
Kötelező vasárnapi fogás :)
Hozzávalók
2-2,5
kilogramm
Hús
(Most pulykaszárny és a lefagyasztott "nyesedék" - (karaj és csirkemell))
40
Petrezselyem gyökér
40
Zeller gumó
80
Sárgarépa
40
Kelkáposzta
40
Karalábé
2
fej
Vöröshagyma
4
fokhagyma
Zellerzöld
(ízlés szerint)
Petrezselyemzöld
(ízlés szerint)
Lestyán
(ízlés szerint)
Szerencsendió
(frissen reszelve a legjobb)
10
Egész bors
Só
(ízlés szerint)
Utasítások
A húsokat feltesszük hideg vízben, lassú tűzön főni.
Amikor kell, lehabozzuk
Hozzáadjuk a fűszereket és a és szépen lassan készre főzzük
Kulcsszavak:
Leves