Include in Print View:
Címsor
Recept tartalma
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Increase Text
Decrease Text
Húsleves vegyes húsból
Kötelező vasárnapi fogás :)
Elkészítéső idő
25 perc
Főzési idő
180 perc
Teljes Idő
3 óra 25 perc
Kategóriák:
Leves
Adag:
25
Leírás
Kötelező vasárnapi fogás :)
Hozzávalók
2-2,5
kg
Hús
(Most pulykaszárny és a lefagyasztott "nyesedék" - (karaj és csirkemell))
40
dkg
Petrezselyem gyökér
40
dkg
Zeller gumó
80
dkg
Sárgarépa
40
dkg
Kelkáposzta
40
dkg
Karalábé
2
fej
Vöröshagyma
4
gerezd
fokhagyma
Zellerzöld
(ízlés szerint)
Petrezselyemzöld
(ízlés szerint)
Lestyán
(ízlés szerint)
Szerencsendió
(frissen reszelve a legjobb)
10
szem
Egész bors
Só
(ízlés szerint)
Utasítások
1
A húsokat feltesszük hideg vízben, lassú tűzön főni.
2
Amikor kell, lehabozzuk
3
Hozzáadjuk a fűszereket és a és szépen lassan készre főzzük
Kulcsszavak:
Leves