Opciók nyomtatása

Májgombóc leves

Főzési eljárás
Nemzeti konyha
Nehézség Kezdő
Idő
Elkészítéső idő: 20 20 mins Főzési idő: 20 20 mins Teljes Idő: 40 perc
Adag 10
Legjobb évszak Megfelelő egész évben
Hozzávalók
  • 200 gramm Csirkemell
  • 350 gramm Csirkemáj
  • 5 gramm Útifűmaghéj
  • 8 gramm
  • 5 gramm Bors
  • 1 Medvehagyma
  • 5 gramm Fokhagyma
  • 1 fej Vöröshagyma
  • 2 darab Tojás
Utasítások
  1. A hozzávalókat bedobjuk az aprítóba és lepépesítjük

  2. A levest felforraljuk és a gombóc alapot beleszaggatjuk

  3. Ha mind kifőtt, akkor a leszűrjük a levest és mehet is vissza bele három-négy még forró noki, a többit hűtés után lehet fagyasztani.