Include in Print View:
Címsor
Recept tartalma
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Increase Text
Decrease Text
Márványsajt-krémleves pirított mogyoróval
Egy pikáns sajtleves
Elkészítéső idő
5 perc
Főzési idő
20 perc
Teljes Idő
25 perc
Kategóriák:
Egyszerű leves
,
Leves
,
Sajtos
Adag:
5
Leírás
Egy pikáns sajtleves
Hozzávalók
150
gr
Márványsajt
1.2
l
Húsleves vagy alaplé
1
ek
Liszt
1
db
Tömlős krémsajt
1
ek
Étkezési keményítő
100
ml
Főzőtejszín
100
gr
Vaj
50
gr
Földimogyoró
Utasítások
1
A márványsajtot az olvasztott vajon elkeverem, mikor kicsit megolvad, hozzáadom a krémsajtot és a lisztet, simára kevertem, majd lassan adagolva felöntöttem a húslevessel, sóztam, összeforraltam és keményítővel a megfelelő állagra sűrítettem.
2
A mogyorót durvára vágtam
3
és megpirítottam
4
Tálaltam
Kulcsszavak:
Egyszerű leves, Leves, Sajtos