Opciók nyomtatása
Címsor
Recipe Content
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Márványsajt-krémleves pirított mogyoróval
Egy pikáns sajtleves
Kategóriák
Egyszerű leves
,
Leves
,
Sajtos
Idő
Elkészítéső idő: 5 5 mins
Főzési idő: 20 20 mins
Teljes Idő: 25 perc
Adag
5
Leírás
Egy pikáns sajtleves
Hozzávalók
150
Márványsajt
1.2
liter
Húsleves vagy alaplé
1
evőkanál
Liszt
1
darab
Tömlős krémsajt
1
evőkanál
Étkezési keményítő
100
milliliter
Főzőtejszín
100
Vaj
50
Földimogyoró
Utasítások
A márványsajtot az olvasztott vajon elkeverem, mikor kicsit megolvad, hozzáadom a krémsajtot és a lisztet, simára kevertem, majd lassan adagolva felöntöttem a húslevessel, sóztam, összeforraltam és keményítővel a megfelelő állagra sűrítettem.
A mogyorót durvára vágtam
és megpirítottam
Tálaltam
Kulcsszavak:
Egyszerű leves, Leves, Sajtos