Opciók nyomtatása

Márványsajt-krémleves pirított mogyoróval

Egy pikáns sajtleves
Kategóriák , ,
Idő
Elkészítéső idő: 5 5 mins Főzési idő: 20 20 mins Teljes Idő: 25 perc
Adag 5
Leírás
Egy pikáns sajtleves
Hozzávalók
  • 150 Márványsajt
  • 1.2 liter Húsleves vagy alaplé
  • 1 evőkanál Liszt
  • 1 darab Tömlős krémsajt
  • 1 evőkanál Étkezési keményítő
  • 100 milliliter Főzőtejszín
  • 100 Vaj
  • 50 Földimogyoró
Utasítások
  1. A márványsajtot az olvasztott vajon elkeverem, mikor kicsit megolvad, hozzáadom a krémsajtot és a lisztet, simára kevertem, majd lassan adagolva felöntöttem a húslevessel, sóztam, összeforraltam és keményítővel a megfelelő állagra sűrítettem.
  2. A mogyorót durvára vágtam
  3. és megpirítottam
  4. Tálaltam
Kulcsszavak: Egyszerű leves, Leves, Sajtos