Zöldségleves újragondolva
 
					
									
				
			
			
		Zöldségleves sajtos-rizsgombóccal
Leírás
Zöldségleves újragondolvaHozzávalók
A gombóchoz
A zöldséglevehez
Utasítások
- 
														A előző napi rizi-bizit összekeverem két tojással, a reszelt sajtokkal, krémsajttal, olvasztott vajjal. Elkezdem hozzáadni a lisztet és figyelem, ne legyen se sok, se kevés (Ha bizonytalan vagy, lobogó vízben főzz egy teszt gombócot!).
- 
														Megpucolom a zöldségeket, a hagymát apróra vágom és olívaolaj és vaj keverékén elkezdem párolni. Amíg párolódik, felkockázom a zöldségeket, majd ezeket is hozzáadom.
- 
														Párolom majd felöntöm húslevessel (a képen a fagyasztóból is vettem ki húslevest, mert a maradék kevés lett volna)
- 
														Amikor felforrt, beleszaggatom a gombócokat egy kanállal, főzöm pár percig, aztán behabarom egy kis petrezselymes, lestyános tejföllel (lisztet nem teszek bele, a gombóc eléggé sűrít), egyet forr és készen is van.
Note
Parmezánnal hintem a tetejét tálaláskor. Jó étvágyat! 
			
				
			Húsmentes, Leves			
		
	 
			 
										 
										