Csülök a’la Tuczentaller
Csülök a’la Tuczentaller
Skip to content
Kezdőlap
Adatkezelési tájékoztató
Fogyás/hízás kalkulátor
Menu
Post navigation
Next:
Kondorosi szalámi/kolbász
Facebook oldal
Ugrás a receptre
Recept nyomtatás
Tisztelgés az ősök előtt 😉
Recept nyomtatás
Csülök a’la Tuczentaller
Kategóriák:
Csülök
,
Húsos ételek
,
Kalózkonyha
Kulcsszavak:
Csülök
Húsos étel
Kalózkonyha
Elkészítéső idő
60 perc
Főzési idő
180 perc
Teljes Idő
4 óra
Adag:
6
Leírás
Tisztelgés az ősök előtt ;)
Hozzávalók
Adag
A sült csülökhöz:
2
db
Hátsó csülök
3-4
db
Sárgarépa
3-4
db
Petrezselyem gyökér
1
db
Zeller gumó
3
fej
Hagyma
5-6
gerezd
fokhagyma
1-2
db
Paprika
1-2
db
Paradicsom
3
db
Babérlevél
10
szem
Egész bors
10
szem
Egész kömény
3
dl
Barna sör
Só
(ízlés szerint, illetve függ a csülöktől is)
A mártáshoz:
1
dl.
Vörösbor
2
kk.
Étkezési keményítő
1
kk.
Sűrített paradicsom
Só
(ízlés szerint)
A káposztához:
1
kg
Vecsési savanyú káposzta
15
dkg
Kolozsvári szalonna
1
fej
Vöröshagyma
1
ek.
Zsír
Só
(ízlés szerint)
A gombóchoz:
1
kg
Burgonya
1
ek
Zsír
2
db
Tojás
15-20
dkg
Liszt
Só
(ízlés szerint)
Note
Kulcsszavak:
Csülök, Húsos ételek, Kalózkonyha
Kategória
Csülök
Húsos étel
Kalózkonyha
×
Bejelentkezés
E-mail cím vagy felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette jelszavát?