Opciók nyomtatása
Címsor
Recipe Content
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Csülök a’la Tuczentaller
Tisztelgés az ősök előtt ;)
Kategóriák
Csülök
,
Húsos ételek
,
Kalózkonyha
Idő
Elkészítéső idő: 60 60 mins
Főzési idő: 180 180 mins
Teljes Idő: 4 óra
Adag
6
Leírás
Tisztelgés az ősök előtt ;)
Hozzávalók
A sült csülökhöz:
2
darab
Hátsó csülök
3-4
darab
Sárgarépa
3-4
darab
Petrezselyem gyökér
1
darab
Zeller gumó
3
fej
Hagyma
5-6
fokhagyma
1-2
darab
Paprika
1-2
darab
Paradicsom
3
darab
Babérlevél
10
Egész bors
10
Egész kömény
3
Barna sör
Só
(ízlés szerint, illetve függ a csülöktől is)
A mártáshoz:
1
Vörösbor
2
Étkezési keményítő
1
Sűrített paradicsom
Só
(ízlés szerint)
A káposztához:
1
kilogramm
Vecsési savanyú káposzta
15
Kolozsvári szalonna
1
fej
Vöröshagyma
1
Zsír
Só
(ízlés szerint)
A gombóchoz:
1
kilogramm
Burgonya
1
evőkanál
Zsír
2
darab
Tojás
15-20
Liszt
Só
(ízlés szerint)
Note
[gallery ids="153,152,151,150,149,148,147,146,145,144,143,142,141,140,139,138,137,136,135,134,133,132,131,130,129,128,127,126,125,124,123,122,121,120,119,118,117,116,115"]
Kulcsszavak:
Csülök, Húsos ételek, Kalózkonyha