Gombakrém leves
Hozzávalók
Elkészítés
-
Pirítsuk meg a hagymát!
-
Majd a gomba tönkjeit (csak úgy egészben) dobjuk hozzá és kevés alaplével pároljuk puhára (negyed óra)
-
Öntsük a mixerbe!
-
Pépesítsük!
-
Kevés zsíron pirítsuk le a felszeletelt gombafejeket, majd adjuk hozzá az apróra vágott medvehagymát!
-
Öntsük fel a pürével és adjuk hozzá a szalonnabőrt és az alaplevet (nálam még jeges volt :) )
-
Kevés tejszínnel gazdagítjuk, egyszer kiforraljuk!
-
Táplálkozási adatok
Adag 6
- Mennyiség adagonként
- Kalóriák 96.01kcal
- % Napi érték*
- Teljes zsír 3.5g6%
- Összes szénhidrát 3.5g2%
- Fehérje 3g6%
* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.