Opciók nyomtatása

Gombakrém leves

Adag 6
Hozzávalók
  • 500 gramm Csiperke
  • 50 gramm Vöröshagyma
  • 50 milliliter Tejszín
  • 3-4 darab Medvehagyma
  • Pár darab Füstöltszalonna bőrke
  • 1 evőkanál Zsír
Elkészítés
  1. Pirítsuk meg a hagymát!
  2. Majd a gomba tönkjeit (csak úgy egészben) dobjuk hozzá és kevés alaplével pároljuk puhára (negyed óra)
  3. Öntsük a mixerbe!
  4. Pépesítsük!
  5. Kevés zsíron pirítsuk le a felszeletelt gombafejeket, majd adjuk hozzá az apróra vágott medvehagymát!
  6. Öntsük fel a pürével és adjuk hozzá a szalonnabőrt és az alaplevet (nálam még jeges volt :) )
  7. Kevés tejszínnel gazdagítjuk, egyszer kiforraljuk!
Táplálkozási adatok

Adag 6


Mennyiség adagonként
Kalóriák 96.01kcal
% Napi érték*
Teljes zsír 3.5g6%
Összes szénhidrát 3.5g2%
Fehérje 3g6%

* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.