A sütőt bekapcsoljuk 220 fokra, a csirkehúst lefejtjük a csontról
Húsdarálón ledaráljuk
Adunk hozzá egy keveset a szószból (annyit, hogy krémes legyen, de ne folyós) és összekeverjük, ízesítjük (só, bors)
A lisztet összekeverjük a sóval és a tojással
Hozzáadjuk a tejet és ezt is jól elkeverjük
aztán a szódát apránként.
Amíg megfelelő lesz az állaga, ekkor mehet bele egy kis olaj
Hagyományos módon kisütjük és megkenjük a krémes töltelékünkkel
Kétoldalt kicsit behajtjuk és úgy göngyöljük fel (így nem tud kifolyni a töltelék)
Egy kevés vajjal kikenjük a tepsit és belehelyezzük a palacsintákat, majd merünk rá a szószból.
amíg kb. félig el nem lepi, aztán megszórjuk egy kevés sajttal.
és berakjuk a forró sütőbe.
Kb. 20 perc alatt készre sütjük
Tejföllel locsolva, azonnal tálaljuk