Hozzádajuk a kakaóport, az édesítőszert és a sütőport, majd az egészet összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (ez egy 350mmX250mm-es tepsibe való mennyiség) öntötjük és kb. 15-20 perc alatt 180 fokon megsütjük. (15 perc után érdemes tűpróbát csinálni)
Eközben a tölteléket előkészítjük, a hozzávalókat -a zselatin kivételével- összekeverjük. A zselatinport vízben feloldjuk és ezt is hozzáadjuk a töltelékhez.
Amikor a tészta megsült, akkor a tepsiből egy másik sütőpapírra borítjuk a tészát. Ekkor mindkét oldalán sütőpapír lesz. Így hagyjuk langyosra hűlni, majd levesszük tetejéről a sütőpapírt és rákenjük a tölteléket. Az alatta lévő sütőpapír segítségével finom feltekerjük a "piskótánkat". A sütőpapírba tekert "piskótát" legalább egy órára hűtőbe tesszük.