Ez -bár beletettem a ketogén és a paleo kategóriába- mindkettőből kilóg kicsit.
Nehézség
Kezdő
Idő
Elkészítéső idő: 10 percFőzési idő: 45 percTeljes Idő: 55 perc
Adag6
Kalóriák450
Hozzávalók
150g Karalábé
50g Vöröshagyma
20g Margarin
600-700ml Húsleves
100ml Tejszín
100ml Fehérbor
Egycsipet Szerecsendió
Egycsipet Snidling
50g Füstölt császárszalonna
Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pirítjuk
Kockára vágjuk a karalábét és a hagymához adjuk
Felöntjük egy kevés levessel és fehérborral (éppen csak ellepje) majd puhára főzzük
Ha már akár villával is szét lehet nyomni...
Botmixerrel pürésítjük, majd a tejszínt hozzáadjuk és azzal is összeturmixoljuk. Ezután a maradék húslevessel felhúzzuk, a szerecsendiót frissen belereszeljük.
A szalonnát kockázzuk és pirosra pirítjuk.
Frissen vágott snidlinggel, szalonnapörccel és egy kevés szalonnazsírral forrón tálaljuk.
Táplálkozási adatok
Adag 6
Mennyiség adagonként
Kalóriák75kcal
% Napi érték*
Teljes zsír28g44%
Nátrium169mg8%
Összes szénhidrát2.6g1%
Élelmi rost8g32%
Cukrok2g
Fehérje7.5g15%
* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.