Opciók nyomtatása

Parmezános csirke v.2

Hasonló, mint a v.1 csak ez gyorsabb és diétásabb
Idő
Elkészítéső idő: 15 perc Főzési idő: 20 perc Teljes Idő: 35 perc
Adag 2
Leírás
Hasonló, mint a v.1 csak ez gyorsabb és diétásabb
Hozzávalók
    A zöldségek és a saláták
  • 4-5 db Karfiol rózsa
  • 4-5 db Sárgarépa
  • 1 db Jégsaláta
  • Ízlés szerint Só, bors, almaecet, olívaolaj
  • 10 db Olívabogyó
  • 10 szem Kapribogyó
  • 4-5 db Aszalt paradicsom
  • 1 db Paradicsom
  • A parmezános csirkéhez itt találod a hozzávalókat.
  • Előző recept alapján (lásd: utasítások, első pont)
Utasítások
  1. A karfiolt és a répákat ropogósra főzzük enyhén sós vízben.
    Előkészítjük a parmezános csirkét az itt leírtak szerint, de sütő helyett serpenyőben, kevés olívában sütjük meg.

  2. A salátát nagyobb darabokra vágom és elkeverem a hozzávalókkal
  3. a végén rádobálom az aszalt paradicsomot is
  4. A zöldségeket lecsepegtetem és forrón a tányérra szedem a hús mellé és parmezánnal megszórom, majd tálalom is.