Kevés hagymából és lecsóból csinálunk egy pörkölt alapot, majd arra dobjuk a darált húst és viszonylag hamar készre főzzük. Fűszerezzük őrölt köménnyel, ízlés szerint.
3 A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és robotgépbe tesszük
4 Magas fokozaton apróra vágjuk
5 majd a darált húsos alapunkhoz keverjük. Kóstoljuk, ha kell utána ízesítünk
6 Hagyományos módon elkészítjük a rakott kelt (rétegek)
7 Majd 200 fokos sütőben
8 készre sütjük
9 Forrón tálaljuk

Adag 6
- Mennyiség adagonként
- % Napi érték*
- Teljes zsír 9.6g15%
- Nátrium 79mg4%
- Összes szénhidrát 6.7g3%
- Cukrok 4.3g
- Fehérje 20.4g41%
* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.