Rakott kelkáposzta – ketogén verzió

pinit
Nehézség: Kezdő Elkészítéső idő 30 min Főzési idő 60 min Teljes Idő 1 óra 30 perc Adag: 6 Kalóriák: 1250

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Enyhén sós és köménymagos vízben a kelkáposzta leveleit előfőzöm

  2. Kevés hagymából és lecsóból csinálunk egy pörkölt alapot, majd arra dobjuk a darált húst és viszonylag hamar készre főzzük. Fűszerezzük őrölt köménnyel, ízlés szerint.

  3. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és robotgépbe tesszük

  4. Magas fokozaton apróra vágjuk

  5. majd a darált húsos alapunkhoz keverjük. Kóstoljuk, ha kell utána ízesítünk

  6. Hagyományos módon elkészítjük a rakott kelt (rétegek)

  7. Majd 200 fokos sütőben

  8. készre sütjük

  9. Forrón tálaljuk

Táplálkozási adatok

Adag 6


Mennyiség adagonként
Kalóriák 208
% Napi érték*
Teljes zsír 9.6g15%
Nátrium 79mg4%
Összes szénhidrát 6.7g3%
Cukrok 4.3g
Fehérje 20.4g41%

* A százalékos Napi Érték a 2000 kalóriás étrenden alapulnak. A napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet, a kalóriaigénytől függően.