"Rántott" csirkemell
pinit
Nehézség: Kezdő Elkészítéső idő 10 mins Főzési idő 25 mins Teljes Idő 35 perc
Adag: 2
Legjobb évszak: Megfelelő egész évben

Hozzávalók

A "rántott" csirkemellhez

Elkészítés

A hús elkészítése

  1. A sózott, vékonyra szeletelt csirkemellet megforgatjuk a darált dióban, majd a tojásban (ha elhagyjuk a diót, akkor csak a tojásban forgatjuk meg)k
  2. Ezután a tojásból a parmezánban tesszük és "bepanírozzuk"
  3. Az így kapott panírozott húst enyhén leolajazott sütőpapírra fektetjük
  4. Az előremelegített sütőben 150 fokon (vastagságtól függő!!!) kb. 15-20 percig sütjük, majd 200 fokon még annyit, hogy szép aranybarnára piruljon.
  5. Aztán forrón valamilyen vegyes salátával azonnal fogyasztjuk

    Esetleg valami ketogén-barát szószt vagy mártogatóst is csinálhatunk mellé