“Rántott” csirkemell

"Rántott" csirkemell
pinit
Nehézség: Kezdő Elkészítéső idő 10 min Főzési idő 25 min Teljes Idő 35 perc Adag: 2 Legjobb évszak: Megfelelő egész évben

Hozzávalók

A "rántott" csirkemellhez

Elkészítés

A hús elkészítése

  1. A sózott, vékonyra szeletelt csirkemellet megforgatjuk a darált dióban, majd a tojásban (ha elhagyjuk a diót, akkor csak a tojásban forgatjuk meg)k

  2. Ezután a tojásból a parmezánban tesszük és "bepanírozzuk"

  3. Az így kapott panírozott húst enyhén leolajazott sütőpapírra fektetjük

  4. Az előremelegített sütőben 150 fokon (vastagságtól függő!!!) kb. 15-20 percig sütjük, majd 200 fokon még annyit, hogy szép aranybarnára piruljon.

  5. Aztán forrón valamilyen vegyes salátával azonnal fogyasztjuk

    Esetleg valami ketogén-barát szószt vagy mártogatóst is csinálhatunk mellé

Elkészítetted ezt a receptet?

Receptkártya készítője Delicious Recipes