Opciók nyomtatása

Sok minden rántva, rizzsel és vajas burgonyával, szószokkal, salival.

Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja: "Legjobb süti a rántott hús" :)
Idő
Elkészítéső idő: 60 60 mins Főzési idő: 60 60 mins Teljes Idő: 2 óra
Adag 6
Leírás
Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja: "Legjobb süti a rántott hús" :)
Hozzávalók
    Rántani valókhoz
  • Tetszőleges gomba, karfiol, csirkemell, medves sajt, sajt
  • 250 Rizs
  • 100 Kukorica
  • 550 Húsleves vagy alaplé ((nálam most kocka és forró víz))
  • Kaprimártáshoz
  • Lásd ezt a receptet
  • A vajas burgonyához
  • 1 kilogramm Héjában főtt krumpli
  • 150 Vaj vagy margarin
Utasítások
  1. A hozzávalókat előkészítjük és bepanírozzuk. Jelenesetben, gomba, karfiol, csirkemell, medves sajt, sajt és hagyományos módon kirántjuk.
  2. A rizst lepirítjuk és hozzáadjuk a kukorica konzervet
  3. Dobunk bele egy leveskockát (lehet forró levest is hozzáönteni, de épp' elfogyott) és felöntjük lobogó vízzel.
  4. Sózzuk egy kicsit (a rizs ki fogja szívni mind a kockás, mind a rendes leveses változatból a sót) és lefedve kis lángon főzzük, amíg
  5. ilyen nem lesz. Ilyenkor az alja még "leveses". Ekkor lehúzzuk a tűzről
  6. és egy konyharuhával letakarjuk a lábost, majd a fedőt is rátesszük -ha lehet- jó szorosan és 20 percre félretesszük
  7. 20 perc múlva pergős, de még sem száraz rizs lesz a jutalmunk.
  8. A kapribogyó mártást ismert módon elkészítjük.
  9. A főtt krumplit meghámozzuk és vajon meghúzzuk
  10. Mindent frissen és forrón tálalunk
Kulcsszavak: Húsos étel, Panírozott étel