Opciók nyomtatása
Címsor
Recipe Content
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Sok minden rántva, rizzsel és vajas burgonyával, szószokkal, salival.
Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja: "Legjobb süti a rántott hús" :)
Kategóriák
Húsos étel
,
Panírozott étel
Idő
Elkészítéső idő: 60 60 mins
Főzési idő: 60 60 mins
Teljes Idő: 2 óra
Adag
6
Leírás
Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja: "Legjobb süti a rántott hús" :)
Hozzávalók
Rántani valókhoz
Tetszőleges
gomba, karfiol, csirkemell, medves sajt, sajt
250
Rizs
100
Kukorica
550
Húsleves vagy alaplé
((nálam most kocka és forró víz))
Kaprimártáshoz
Lásd
ezt a receptet
A vajas burgonyához
1
kilogramm
Héjában főtt krumpli
150
Vaj vagy margarin
Utasítások
A hozzávalókat előkészítjük és bepanírozzuk. Jelenesetben, gomba, karfiol, csirkemell, medves sajt, sajt és hagyományos módon kirántjuk.
A rizst lepirítjuk és hozzáadjuk a kukorica konzervet
Dobunk bele egy leveskockát (lehet forró levest is hozzáönteni, de épp' elfogyott) és felöntjük lobogó vízzel.
Sózzuk egy kicsit (a rizs ki fogja szívni mind a kockás, mind a rendes leveses változatból a sót) és lefedve kis lángon főzzük, amíg
ilyen nem lesz. Ilyenkor az alja még "leveses". Ekkor lehúzzuk a tűzről
és egy konyharuhával letakarjuk a lábost, majd a fedőt is rátesszük -ha lehet- jó szorosan és 20 percre félretesszük
20 perc múlva pergős, de még sem száraz rizs lesz a jutalmunk.
A kapribogyó mártást ismert módon elkészítjük.
A főtt krumplit meghámozzuk és vajon meghúzzuk
Mindent frissen és forrón tálalunk
Kulcsszavak:
Húsos étel, Panírozott étel