Sok minden rántva, rizzsel és vajas burgonyával, szószokkal, salival.

pinit

Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja:
“Legjobb süti a rántott hús” 🙂

Sok minden rántva, rizzsel és vajas burgonyával, szószokkal, salival.

Elkészítéső idő 60 min Főzési idő 60 min Teljes Idő 2 óra Adag: 6

Leírás

Mert ezt mindenki szereti. Ahogy a mondás is tartja: "Legjobb süti a rántott hús" :)

Hozzávalók

Rántani valókhoz

Kaprimártáshoz

A vajas burgonyához

Utasítások

  1. A hozzávalókat előkészítjük és bepanírozzuk. Jelenesetben, gomba, karfiol, csirkemell, medves sajt, sajt és hagyományos módon kirántjuk.

  2. A rizst lepirítjuk és hozzáadjuk a kukorica konzervet

  3. Dobunk bele egy leveskockát (lehet forró levest is hozzáönteni, de épp' elfogyott) és felöntjük lobogó vízzel.

  4. Sózzuk egy kicsit (a rizs ki fogja szívni mind a kockás, mind a rendes leveses változatból a sót) és lefedve kis lángon főzzük, amíg

  5. ilyen nem lesz. Ilyenkor az alja még "leveses". Ekkor lehúzzuk a tűzről

  6. és egy konyharuhával letakarjuk a lábost, majd a fedőt is rátesszük -ha lehet- jó szorosan és 20 percre félretesszük

  7. 20 perc múlva pergős, de még sem száraz rizs lesz a jutalmunk.

  8. A kapribogyó mártást ismert módon elkészítjük.

  9. A főtt krumplit meghámozzuk és vajon meghúzzuk

  10. Mindent frissen és forrón tálalunk

Kulcsszavak: Húsos étel, Panírozott étel

Elkészítetted ezt a receptet?

Receptkártya készítője Delicious Recipes