 
						 
						 A zsírt felolvasztjuk
A zsírt felolvasztjuk a hagymákat
a hagymákat összevágjuk
összevágjuk a zsíron egy kicsit megdinszteljük.
a zsíron egy kicsit megdinszteljük. Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket,
Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket, majd a lisztet
majd a lisztet Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is.
Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is. Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.
Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.  A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük.
A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük. Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk
Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és
Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és   habarjuk majd a
habarjuk majd a forró leveshez keverjük.
forró leveshez keverjük. és már lehet is enni :)
és már lehet is enni :)