Tojásleves pirított kenyérkockával

pinit

Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves… Ki hogyan ismeri

Elkészítéső idő 10 min Főzési idő 20 min Teljes Idő 30 perc Adag: 6

Leírás

Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves... Ki hogyan ismeri

Hozzávalók

Utasítások

  1. A zsírt felolvasztjuk

  2. a hagymákat

  3. összevágjuk

  4. a zsíron egy kicsit megdinszteljük.

  5. Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket,

  6. majd a lisztet

  7. Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is.

  8. Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.

  9. A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük.

  10. Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk

  11. Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és

  12. habarjuk majd a

  13. forró leveshez keverjük.

  14. és már lehet is enni :)

Kulcsszavak: Egyszerű leves, Húsmentes, Leves

Elkészítetted ezt a receptet?

Receptkártya készítője Delicious Recipes