pinit

Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves… Ki hogyan ismeri

Elkészítéső idő 10 mins Főzési idő 20 mins Teljes Idő 30 perc
Adag: 6

Leírás

Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves... Ki hogyan ismeri

Hozzávalók

Utasítások

  1. A zsírt felolvasztjuk
  2. a hagymákat
  3. összevágjuk
  4. a zsíron egy kicsit megdinszteljük.
  5. Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket,
  6. majd a lisztet
  7. Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is.
  8. Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.
  9. A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük.
  10. Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk
  11. Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és
  12. habarjuk majd a
  13. forró leveshez keverjük.
  14. és már lehet is enni :)
Kulcsszavak: Egyszerű leves, Húsmentes, Leves