Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves… Ki hogyan ismeri
 
					
									
				
			
			
		Tojásleves pirított kenyérkockával
Leírás
Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves... Ki hogyan ismeriHozzávalók
Utasítások
- 
														A zsírt felolvasztjuk
- 
														a hagymákat
- 
														összevágjuk
- 
														a zsíron egy kicsit megdinszteljük.
- 
														Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket,
- 
														majd a lisztet
- 
														Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is.
- 
														Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.
- 
														A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük.
- 
														Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk
- 
														Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és
- 
														habarjuk majd a
- 
														forró leveshez keverjük.
- 
														és már lehet is enni :)
				
			Egyszerű leves, Húsmentes, Leves			
		
	 
			 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										