pinit

Egy igazán finom és tartalmas leves

Elkészítéső idő 10 mins Főzési idő 30 mins Teljes Idő 40 perc
Adag: 6

Leírás

Egy igazán finom és tartalmas leves

Hozzávalók

Galuska

Utasítások

  1. Az húslevest felforraljuk (én jeges állapotból indítottam)
  2. A fagyasztott borsót, kockára vágott friss sárgarépát és a megpucolt egész hagymát
  3. a forró leveshez adjuk, enyhén sózzuk és puhára főzzük.
  4. Amíg fő, a lisztet egy tálba rakjuk,
  5. hozzáadjuk a vajat (vagy margarint), petrezselymet, sót, ételízesítőt
  6. és villával összetörjük.
  7. Hozzáadunk 2 tojást
  8. és összekeverjük. Egy lágyabb tésztát kapunk.
  9. Ezt fogjuk a levesbe szaggatni egy teáskanállal (érdemes egy tesztet főzni és kóstolni)
  10. Kb. 5 percet főzzük, azalatt meg is van a rántás...
  11. és mehet is bele
  12. Egy kicsit rotyog és kész is
  13. Jó étvágyat!
Kulcsszavak: Leves
Kategória