Zöldborsóleves vajas galuskával

pinit

Egy igazán finom és tartalmas leves

Zöldborsóleves vajas galuskával

Elkészítéső idő 10 min Főzési idő 30 min Teljes Idő 40 perc Adag: 6

Leírás

Egy igazán finom és tartalmas leves

Hozzávalók

Galuska

Utasítások

  1. Az húslevest felforraljuk (én jeges állapotból indítottam)

  2. A fagyasztott borsót, kockára vágott friss sárgarépát és a megpucolt egész hagymát

  3. a forró leveshez adjuk, enyhén sózzuk és puhára főzzük.

  4. Amíg fő, a lisztet egy tálba rakjuk,

  5. hozzáadjuk a vajat (vagy margarint), petrezselymet, sót, ételízesítőt

  6. és villával összetörjük.

  7. Hozzáadunk 2 tojást

  8. és összekeverjük. Egy lágyabb tésztát kapunk.

  9. Ezt fogjuk a levesbe szaggatni egy teáskanállal (érdemes egy tesztet főzni és kóstolni)

  10. Kb. 5 percet főzzük, azalatt meg is van a rántás...

  11. és mehet is bele

  12. Egy kicsit rotyog és kész is

  13. Jó étvágyat!

Kulcsszavak: Leves

Elkészítetted ezt a receptet?

Kategória
Receptkártya készítője Delicious Recipes