Húsleves vegyes húsból
Húsleves vegyes húsból
Skip to content
Kezdőlap
Adatkezelési tájékoztató
Fogyás/hízás kalkulátor
Menu
Post navigation
Next:
Zöldségleves sajtos-rizsgombóccal
Previous:
Kondorosi szalámi/kolbász
Facebook oldal
Ugrás a receptre
Recept nyomtatás
Kötelező vasárnapi fogás 🙂
Recept nyomtatás
Húsleves vegyes húsból
Kategóriák:
Leves
Kulcsszavak:
Leves
Elkészítéső idő
25 perc
Főzési idő
180 perc
Teljes Idő
3 óra 25 perc
Adag:
25
Leírás
Kötelező vasárnapi fogás :)
Hozzávalók
Adag
2-2,5
kg
Hús
(Most pulykaszárny és a lefagyasztott "nyesedék" - (karaj és csirkemell))
40
dkg
Petrezselyem gyökér
40
dkg
Zeller gumó
80
dkg
Sárgarépa
40
dkg
Kelkáposzta
40
dkg
Karalábé
2
fej
Vöröshagyma
4
gerezd
fokhagyma
Zellerzöld
(ízlés szerint)
Petrezselyemzöld
(ízlés szerint)
Lestyán
(ízlés szerint)
Szerencsendió
(frissen reszelve a legjobb)
10
szem
Egész bors
Só
(ízlés szerint)
Utasítások
A húsokat feltesszük hideg vízben, lassú tűzön főni.
Mark as complete
Amikor kell, lehabozzuk
Mark as complete
Hozzáadjuk a fűszereket és a és szépen lassan készre főzzük
Mark as complete
Kulcsszavak:
Leves
Kategória
Leves
×
Bejelentkezés
E-mail cím vagy felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette jelszavát?