Ezt a receptet olvastuk valahol a neten, majd némi módosítással a lent leírtak szerint kipróbáltuk.

Káposztás csirkecomb
Leírás
Ezt a receptet olvastuk valahol a neten, majd némi módosítással a lent leírtak szerint kipróbáltuk.Hozzávalók
Utasítások
-
A csirkecombokat kettévágjuk (alsó, felső), sózzuk, borsozzuk és nagy lángon a zsíron lepirítjuk (célszerű a bőrös oldalán kezdeni) és félretesszük
-
Ugyanebben a serpenyőbe dobjuk az szalonnát, kisitjük a zsírját, aztán hozzáadjuk a tarját és azt is kicsit pirítjuk,
-
majd hozzáadjuk a káposztát és és a többi összetevőt, kicsit pároljuk együtt, de ressre hagyjuk. (Ez alatt bemelegítjük 180-200 fokra a sütőt)
-
Aztán jénaiba tesszük, belehelyezzük a csirkecombokat (bőrös oldallal felfelé) és 40-45 percig sütjük
-
Azonnal, forrón tálalom. Köretnek esetleg krumpligombócot vagy dödöllét tudok elképzelni mellé, de egy szelet kenyérrel is remek volt.