Káposztás csirkecomb

pinit

Ezt a receptet olvastuk valahol a neten, majd némi módosítással a lent leírtak szerint kipróbáltuk.

Káposztás csirkecomb

Elkészítéső idő 25 min Főzési idő 60 min Teljes Idő 1 óra 25 perc
Adag: 3

Leírás

Ezt a receptet olvastuk valahol a neten, majd némi módosítással a lent leírtak szerint kipróbáltuk.

Hozzávalók

Utasítások

  1. A csirkecombokat kettévágjuk (alsó, felső), sózzuk, borsozzuk és nagy lángon a zsíron lepirítjuk (célszerű a bőrös oldalán kezdeni) és félretesszük
  2. Ugyanebben a serpenyőbe dobjuk az szalonnát, kisitjük a zsírját, aztán hozzáadjuk a tarját és azt is kicsit pirítjuk,
  3. majd hozzáadjuk a káposztát és és a többi összetevőt, kicsit pároljuk együtt, de ressre hagyjuk. (Ez alatt bemelegítjük 180-200 fokra a sütőt)
  4. Aztán jénaiba tesszük, belehelyezzük a csirkecombokat (bőrös oldallal felfelé) és 40-45 percig sütjük
  5. Azonnal, forrón tálalom. Köretnek esetleg krumpligombócot vagy dödöllét tudok elképzelni mellé, de egy szelet kenyérrel is remek volt.
Kulcsszavak: Szárnyas
Kategória