Salátatál

pinit

Néha kell egy kis gyomorkímélő… Az alapot a húsleves adta

Salátatál

Elkészítéső idő 30 min Teljes Idő 30 perc Adag: 5

Leírás

Néha kell egy kis gyomorkímélő... Az alapot a húsleves adta

Hozzávalók

Utasítások

  1. A tejfölt összekeverjük mustárral, cukorral, sóval, olajjal és almaecettel. A burgonyát héjában megfőzzük és amikor már langyosra hűlt ebbe a keverékbe kockázzuk.

  2. A levesből kivesszük a zöldségeket és a húst (jelenesetben pulykaszárny) és hozzákeverjük. Hozzákockázunk egy almát is. Kicsi fűszer (só, bors, petrezselyemzöld, zellerzöld) és mehet is a hűtőbe.

  3. Oroszos kenyérrel és egy kis "zöld" salátával (jégsaláta, olívaolajba eltett medvehagyma, aszalt paradicsom, vegyes sajtok, chilis szalámi, almaecet, só, bors keveréke) tálaljuk

Elkészítetted ezt a receptet?

Receptkártya készítője Delicious Recipes