“Spenótos” nokedli

pinit

Ezt sokat ettem Vorarlbergben anno.

“Spenótos” nokedli

Elkészítéső idő 15 min Főzési idő 10 min Teljes Idő 25 perc Adag: 3

Leírás

Ezt sokat ettem Vorarlbergben anno.

Hozzávalók

A nokedlihoz

A szószhoz

Utasítások

  1. Maradék spenóthoz

  2. adjunk lisztet

  3. tojást (nyilván mennyiségtől függ a tojás és a liszt is. )

  4. forraljunk vizet és

  5. szaggassuk bele a nokedlit

  6. majd főzzük, amíg feljön.

  7. Közben kevés olajon megpirítjuk a sonkát

  8. felöntjük egy kevés tejszínnel

  9. szórunk bele sajtot

  10. lassan felfőzzük, miközben hozzáadjuk még az alaplevet

  11. a nokedlit leszűrjük és a mártáshoz adjuk.

  12. rögtön tálaljuk parmezánnal megszórva, friss salátával (jégsaláta, almaecet, olívaolaj, só, bors)

Kulcsszavak: Sajtos, Tészta

Elkészítetted ezt a receptet?

Kategória
Receptkártya készítője Delicious Recipes