pinit

Ezt sokat ettem Vorarlbergben anno.

“Spenótos” nokedli

Elkészítéső idő 15 mins Főzési idő 10 mins Teljes Idő 25 perc
Adag: 3

Leírás

Ezt sokat ettem Vorarlbergben anno.

Hozzávalók

A nokedlihoz

A szószhoz

Utasítások

  1. Maradék spenóthoz
  2. adjunk lisztet
  3. tojást (nyilván mennyiségtől függ a tojás és a liszt is. )
  4. forraljunk vizet és
  5. szaggassuk bele a nokedlit
  6. majd főzzük, amíg feljön.
  7. Közben kevés olajon megpirítjuk a sonkát
  8. felöntjük egy kevés tejszínnel
  9. szórunk bele sajtot
  10. lassan felfőzzük, miközben hozzáadjuk még az alaplevet
  11. a nokedlit leszűrjük és a mártáshoz adjuk.
  12. rögtön tálaljuk parmezánnal megszórva, friss salátával (jégsaláta, almaecet, olívaolaj, só, bors)
Kulcsszavak: Sajtos, Tészta
Kategória