Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves… Ki hogyan ismeri
Tojásleves pirított kenyérkockával
Leírás
Rántott leves tojással, cafrangos leves, savanyú leves... Ki hogyan ismeriHozzávalók
Utasítások
-
A zsírt felolvasztjuk
-
a hagymákat
-
összevágjuk
-
a zsíron egy kicsit megdinszteljük.
-
Beleszórjuk a paprika kiviételével a fűszereket,
-
majd a lisztet
-
Egy percig együtt pirítjuk, aztán mehet bele a fűszerpaprika is.
-
Ezt gyorsan elkeverjük és a maradék húslevessel elkezdjük lassan felönteni. Először egy keveset, simára keverjük, aztán már mehet az egész bele.
-
A kenyeret kockákra vágjuk és sütőpapírra tesszük.
-
Aztán így natúr be a 150 fokos sütőbe és aranybarnára pirítjuk
-
Közben, ha a levesünk felforrt beleöntjük az ecetet, felütünk három tojást és
-
habarjuk majd a
-
forró leveshez keverjük.
-
és már lehet is enni :)