Egy igazán finom és tartalmas leves
Zöldborsóleves vajas galuskával
Leírás
Egy igazán finom és tartalmas levesHozzávalók
Galuska
Utasítások
-
Az húslevest felforraljuk (én jeges állapotból indítottam)
-
A fagyasztott borsót, kockára vágott friss sárgarépát és a megpucolt egész hagymát
-
a forró leveshez adjuk, enyhén sózzuk és puhára főzzük.
-
Amíg fő, a lisztet egy tálba rakjuk,
-
hozzáadjuk a vajat (vagy margarint), petrezselymet, sót, ételízesítőt
-
és villával összetörjük.
-
Hozzáadunk 2 tojást
-
és összekeverjük. Egy lágyabb tésztát kapunk.
-
Ezt fogjuk a levesbe szaggatni egy teáskanállal (érdemes egy tesztet főzni és kóstolni)
-
Kb. 5 percet főzzük, azalatt meg is van a rántás...
-
-
-
-
és mehet is bele
-
Egy kicsit rotyog és kész is
-
Jó étvágyat!